Sunday, November 13, 2011

Sabo jerlah...

Training 1 Malaysia...dahla free...student dapat sijil...dapat adiah...dapat makanan & air...tp ader lagi yang berlagak cam diva...arini koi baru nak baik dari demam...mmg mood kurang baik...tp bleh sabo lagi la...tetibe sowang budak ala2x diva datang tanye ble kelas dier...padahal koi dah tampal besar jadual kelas kt depan pintu masuk...pagi tadi kelas sekolah menengah...kol 10.30 pagi dier baru datang...padahal kelas stat kol 9.00pagi...diva la katekan...nak datang kol bape suke ati dier...fine...

Pastu bleh sibuk2x masuk kelas tgk owg wat kije...ingt dier nak blaja skali...ngan tangan kedue2x belah kt belakang (ala2x diva)...sibuk tny itu ini kat dak2x yang tengah kelas pasang dan format pc...pastu bleh plak dier sound koi..."ni amek no tepon saye...kalo ader kelas tepon saye"..KO INGAT KO DIVA NAK AKU TEPON KO?...mampus koi x layan...tp koi sound dalam ati jer...sebab suare koi pon dh macam Ramli Sarip Dol...x kuar...

Petang ni ader lagi kelas sekolah menengah...cam bese dier dtg lambat...padahal dah tau ader kelas...tengok kelas dah stat dier bleh tanye koi...kelas ker?xnak panjang cite...koi jawab je "ye...masoklah"...ko tau dier wat aper nyah?...dier suwuh koi buke kan pc...ok...fine...pastu ko tau aper berlaku lagi nyah?...hah...dier tarik kerusi duk sebelah dak2x yang wat latihan...dier duk perhati sambil komen kije owg...x ke sentap ko nyah tgk perangai dier ala2x diva tu...

Koi malas nak layan...koi bagi latihan kat dak2x dalam bilik training...terang sket2x...koi kuar...nak muntah tengok muke dier...tension3x...cau cin cau...

No comments:

Post a Comment